» Home » Locatie » Malaga »  Alcazaba Malaga

Alcazaba Malaga

Inleiding

Een fort gebouwd in de jaren 1057 tot 1063 door de moslims onder leiding van koning Badi. Dit fort is gebouwd binnen de stadsmuren van Malaga. Aan de voet van het fort is een kasteel, "Castillo Gibralfaro" genaamd, verbonden met de Alzacaba d.m.v. een gang.

Waar is het?

Het Alcazaba is gelegen op de berg van Gibralfaro waar hij ook zijn naam aan te danken heeft: El Alcazaba de Gibralfaro

Voor meer informatie over prijzen en openingstijden:

Adres
C / Alcazabilla, s / n
29015 Malaga · Andalusià

Tel: 0034 952 22 72 30
Fax: 0034 952 22 72 30

Prijzen:

• Normaal: 2,10 Euro
• Gezamenlijke bezoek Alcazaba-Gibralfaro: 3,45 Euro
• Speciaal tarief: 0,60 euro.
Het speciaal tarief is van toepassing op: inwoners van Malaga, kinderen van 6 tot 16 jaar, studenten, gepensioneerden, grote families (vraag naar de voorwaarden) en MalagaCard gebruikers.
Gratis rondleiding elke zondag van 14.00 uur tot sluitingstijd

Openingstijden

in de zomer van 9.30 tot 20.00 uur.
In de winter 8:30 tot 19:00 uur.
Gesloten: s'maandags 1 januari, 28 februari en 25 december.

(Openingstijden en prijzen zijn afkomstig van : Malaga Turismo new window controleer voordat u vertrekt voor eventuele wijzigingen in prijzen en of openingstijden)

Alcazaba de Malaga

Geschiedenis

De Alcazaba was eerst de residentie van de Islamitische koningen, gebouwd door Islamitische koning Badí in het jaar 1057. Na de verovering van Malaga door de Katholieke Koningen, werd de Alzacaba niet meer gebruikt en door de erosiegevoelige materiales brak het gebouw snel af. Ongeveer 200 jaar later begonnen bewoners huizen te bouwen binnen de muren van de Alcazaba, wat uitliep tot een woonwijk met bijna 500 bewoners.

In 1934 werden de eerste archeologische opgravingen uitgevoerd waardoor er nog niet eerder ontdekte delen gevonden werden zoals " de kamers van Granada". In hetzelfde jaar werd er met de renovatie begonnen.

Omschrijving:

De Alcazaba van Malaga is een belangrijk deel van het culturele en toeristische erfgoed van de stad.

De algemene ingang van het fort is via de Puerta de las Bóvedas, na binnenkomst moet u door een klein labyrint van gangen en muren tot aan de "Puerta de las Columnas." Deze poort heeft haar naam te danken aan het materiaal wat gebruikt is, afkomsting uit het romeinse Theater, wat gelegen is aan de voet van de berg van Gibralfaro.

De "Arco del Cristo" (Boog van Christus) is de "oorspronkelijke" ingang tot het fort. Om bij deze ingang te komen moet je 4 keer van richting veranderen en door 5 poorten. De Alzacaba was op deze manier gebouwd om zich te beschermen tegen indringers.

Na de poort "Arco de Cristo" komt u uit op het Plein van de Wapens (Plaza de las Armas) die hoogstwaarschijnlijk gebruikt werd om de wapens op te slaan die gebruikt werden om zich te beschermen tegen de aanvallen vanaf zee.

Na het passeren van de de poort "Puerta de los Arcos", passeren we tevens de 2e muur en komen we uit op een 2e binnenplaats waar het paleis uit de XI eeuw en de voormalige paleizen van de islamitische regering zich bevinden.

Na het beklimmen van een trap, komt u uit op een binnenplaats met tuinen. wat tevens de connectie is met het Paleis Nazarí (gelegen aan de voet van de berg Gibralfaro) dat dateert uit 1940, gebouwd op een berg van ruànes, gevormd door zalen en patios.

Toeristen informatie Nerja Torrox

Onze appartementen zijn centraal gelegen op een van de mooiste plekjes van Andalusië

Bezoek onze online travel guide met toeristische informatie over
de omgeving van appartementen Calaceite in Torrox

10 redenen om naar Nerja te komen
 1. NERJA
  Grotten van Nerja, Balkon van Europa ...
 2. TORROX
  Ambachten, Lekker eten,Stranden ...
 3. ANDALUSIË
  Frigilana, Markten, Mooiste plekjes ...
 4. MALAGA
  Alcazaba, Kathedraal, Heilige week ...
 5. GRANADA
  Alhambra, Volksbuurten ...
 6. SIERRA NEVADA
  Skieën, Wandelen, Fietsen ...
 7. UIT ETEN
  Traditioneel, Waar eten...
 8. SPORTEN
  Golfen, Wandelen, Paardrijden, Duiken ...
 9. VERVOER
  Vliegtuig, AVE, Autovakantie ...
 10. HET WEER
  Nerja, Torrox, Malaga ...
Appartement huren in Nerja